Van hypotheek veranderen - Gilissen Finance

Van hypotheek veranderen

Hypotheek oversluiten Maastricht

Een hypotheek oversluiten is simpel gezegd het aflossen van je huidige hypotheek en vervolgens een nieuwe hypotheek afsluiten bij je huidige bank of een andere geldverstrekker. De historisch lage hypotheekrente bied voor veel mensen kansen wat betreft hun financiële situatie. Gilissen Finance laat je graag zien dat de historisch lage rente hartstikke van deze tijd is!

Wat kan oversluiten mij opleveren?

Je hypotheek oversluiten kan meerdere voordelen hebben. Dit is afhankelijk van jouw situatie. De volgende voordelen kunnen zich voordoen:

• Lagere maandlasten
• Meer zekerheid op de lange termijn
• Hypotheek beter laten aansluiten bij je huidige persoonlijke situatie
• Het benutten van de overwaarde op je huis.

Wil jij graag weten wat het oversluiten van je hypotheek jou kan opleveren in jouw specifieke situatie? Gilissen Finance voert geheel gratis en vrijblijvend een HPK uit!

Hypotheek Periodieke Keuring

Weet jij al wat de historisch lage hypotheekrente voor jou kan betekenen?
De Hypotheek Periodieke Keuring van Gilissen Finance geeft jou geheel gratis en vrijblijvend zicht op het feit of je hypotheek nog steeds aansluit bij je levenstijl!

Welke kosten zijn eraan verbonden?

Het oversluiten van je hypotheek is simpelweg een nieuwe hypotheek afsluiten. Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek dien je rekening te houden met de volgende kosten:

• Notariskosten
• Advies- en bemiddelingskosten
• Taxatiekosten (in sommige gevallen)

Naast de vaste kosten voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek dien je bij oversluiten ook rekening te houden met een oversluit-boete die je huidige bank in rekening brengt voor het mislopen van inkomsten. Er zijn verschillende manieren om deze kosten te financieren, afhankelijk van jouw specifieke situatie. Uiteraard word er hierbij altijd gekeken naar de voor jou meest voordelige manier. In veel gevallen is een daling van de maandlasten het resultaat, ondanks het feit dat bovenstaande kosten gemaakt worden.

Meer weten?

Het is logisch dat je ook na het lezen van deze pagina nog steeds veel vragen hebt. Ik beantwoord graag al je vragen in een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is in alle gevallen gratis. In dit gesprek vertel ik je alles over wat het oversluiten van je hypotheek voor jou kan betekenen en welke stappen we moeten zetten om tot het best mogelijke resultaat te komen!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat je als starter niets hebt aan een starter

Kom in contact