Hypotheekadviseur in Maastricht - Gilissen Finance

Hypotheekadvies op maat voor starters, doorstromers en ondernemers

Persoonlijkheid, één gezicht, toegankelijkheid en oprechte aandacht voor je persoonlijke situatie vormen de basis van mijn hypotheekadvies. Een tailormade advies met een complete ontzorging van het proces. Omdat ik mij aanpas aan jouw wensen kan ik je van dienst zijn bij ons op kantoor in hartje Maastricht maar ook buiten de gebruikelijke werktijden bij jou thuis. Aarzel niet contact op te nemen. Uiteraard neem ik binnen 24 uur neem contact met je op.

Kom in contact

Onze klanten aan het woord:

Een absolute aanrader!
” Vera heeft ons uitstekend geholpen. Ze is meteen vanaf het begin erg betrokken geweest om ons zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ze heeft ons goed geïnformeerd over de huidige risico’s en de eventuele verzekeringen die deze risico’s kunnen afdekken. Bij vragen kunnen wij snel bij haar terecht dit voor zowel onze zakelijke als privé situatie. Ze denkt altijd goed mee. Een absolute aanrader!”

K. Coenen, CoenenBranding BV

Assistentie/ advies aankoop woning
De adviseur heeft eerste bezoek aan huis gebracht. Vervolg bezoeken bij zijn kantoor. Hij heeft ons Professioneel en behulpzaam geadviseerd en tevens ons in het gehele traject van aankoop van de woning bijgestaan. Het voelde heel veilig om met zijn inzicht het hele koop proces te doorlopen.

Hans van Nieuwkerk

Aankoop 1e huis
De adviseur heeft ons op een prettige wijze ondersteunt bij de aankoop van ons 1e huis. Met zijn advies en adequate handelen hebben wij in vrij korte tijd snel kunnen handelen. Uiteraard zijn wij hier ontzettend blij mee en kan ik Gilissen Finance ook echt aanbevelen.

Stefan Smeets

Vera heeft ons goed geïnformeerd, helder en duidelijk..
”Onlangs hebben we onze verzekeringen ondergebracht bij Gilissen Insurance. Het bleek goed om ook de verzekeringen eens opnieuw te laten beoordelen en te horen welke nieuwe risico’s er zijn waar je als bedrijf tegenaan kunt lopen en waarvoor je, je dient te verzekeren. Vera heeft ons goed geïnformeerd, helder en duidelijk advies met respect voor onze beslissing.”

Hanneke Narinx – NarinxRitzen accountancy en belastingadvies

Gilissen Insurance heeft mij persoonlijk verrast..
” Gilissen Insurance heeft mij persoonlijk verrast met haar professionele houding en boordevolle kennis.Voor zowel privé als zakelijk ben ik met Gilissen Insurance van start gegaan. Ik heb mij goed laten informeren en ook daar liet ik mij verbazen over de werkwijze en vooral het meedenken naar de beste oplossing(gen). Het is daarom aan te bevelen om met deze fijne club aan de slag te gaan.”  

M. Bollema, AMS Authentic Medical Services

We couldn’t have it done without him. It’s worth every cent!
Allow me to share my  positive experience, as I am currently in the process of buying a house. The advisor provided valuable guidance in support of the bidding process as well as financial planning advice and mortgage options. Additionally, he prepared all relevant documentation required to approve the mortgage and took care of the notary arrangements. He is highly knowledgeable of the local  real estate market.He truly cares about his clients. We couldn’t have it done without him. It’s worth every cent!

D.Arede

Professionele en persoonlijke service
De adviseur heeft ons uitstekend geadviseerd betreft de aankoop en hypotheek mogelijkheden van ons 2de huis. Zijn persoonlijke aanpak, professioneel advies en toewijding hebben ons enorm geholpen en veel vertrouwen gegeven tijdens het maken van belangrijke keuzes.

Michel Severijns

Luijten Groentechniek

Onafhankelijk en Erkend Financieel Adviseur

Ik ben van mening dat een hypotheekadvies echt moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Daarnaast wil jij je bezighouden met de echte leuke aspecten van het kopen van een woning. Ik selecteer de beste geldverstrekker voor je en heb daarbij de keuze uit meer dan 12 geldverstrekkers. Ook heb ik nauwe contacten met relevante instanties zoals lokale notarissen, taxateurs, aankoopmakelaars en mediators in de regio Maastricht en Heuvelland. Op die manier ontzorg ik je totaal. Iedereen wilt toch immers een volledig onafhankelijk financieel advies krijgen?

Actueel

Starters in de schijnwerper!

De woningmarkt koelt af. Voor het eerst sinds jaren wordt er minder geld neergeteld voor een woning en stijgt het verkoopaanbod. Dat is goed nieuws voor starters op de woningmarkt....

Lees meer
Wat is NHG nou precies?

Als je van plan bent om een huis te kopen, ben je vast de term Nationale Hypotheek Garantie tegengekomen. Maar wat is Nationale Hypotheek Garantie nou precies? En wat zijn...

Lees meer
De 5 meest gekozen bestedingsdoelen om je overwaarde op te nemen

Door de recente huizenprijsstijgingen hebben veel huizenbezitters overwaarde. Dit vermogen zit ‘vast in stenen’, maar voor bepaalde bestedingsdoelen kun je het ‘vrijmaken’. Uit een recent onderzoek van CBS blijkt dat...

Lees meer

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat de kwaliteit van mijn advies historisch hoog staat

Kom in contact