Eerste Huis Kopen - Gilissen Finance - Jouw hypotheekadviseur in Maastricht

1e Huis kopen

Starters hypotheek Maastricht

Als starter op de woningmarkt ben je bij Gilissen Finance aan het juiste adres!

Ik help je bij elke stap in het proces van het kopen van je droomhuis. Als lokale ondernemer kan ik je tips en trucs geven die echt het verschil kunnen maken. Veel starters hebben de persoonlijke service al ervaren en een startershypotheek in Maastricht en omgeving afgesloten.

Een huis kopen; wat houdt het in?

Het juiste huis vinden is een hele uitdaging. Je wordt plotseling geconfronteerd met veel vragen. Waar wil je wonen, hoeveel kamers heb je nodig, is het een alternatief voor huren? Wat wil ik maximaal betalen? Natuurlijk wil je weten wat financieel mogelijk is. We kunnen uiteraard niet voor je kiezen maar we kunnen je helpen de juiste beslissingen te nemen, vooral als het gaat om de financiën.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen als starter?

In je zoektocht kom je huizen tegen in alle prijsklassen. Maar hoeveel kun je eigenlijk lenen? Dat hangt van verschillende dingen af. Dit proces begint bij ons kantoor. Wil je weten hoeveel je kunt lenen als starter? Als ervaren hypotheekadviseur in Maastricht kan ik u helpen met deze vragen. Onze eerste ontmoeting is altijd gratis!

Hulp bij je zoektocht naar de perfecte woning?

Als je eenmaal weet wat je wilt kopen en je weet hoeveel je je kunt veroorloven, kun je beginnen met zoeken. Je kunt dat zelf doen, je kunt de hulp van een aankoopmakelaar inschakelen of je maakt gebruik van ons uitgebreide hulp met bieden. Als hypotheekadviseur kan ik je daar uitstekend mee helpen. Kies je voor een aankoopmakelaar, dan werken samen met een aantal gecertificeerde makelaars die gespecialiseerd zijn in het aankoopproces.

De juiste startershypotheek!

Jij bepaalt welk type hypotheek het beste bij je past. Gilissen Finance heeft voor elke situatie een oplossing, omdat we onafhankelijk kunnen adviseren. We kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende aanbieders. Altijd iemand die past bij je wensen en doelstellingen voor nu en later.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat je nat gaat als je huis onder water staat

Kom in contact