Vervoer Verzekeringen - Gilissen Insurance Maastricht

Vervoer

Te land ter zee en in de lucht; Met de juiste verzekering kan je met een gerust hart op pad. Wij kijken niet alleen naar het voer- of vaartuig zelf maar ook naar schade aan jou zelf en de personen die met je mee reizen.

Autoverzekering

Je auto goed en goedkoop verzekeren? Het loont om je autoverzekering regelmatig te vergelijken. Wij bieden verzekeringen voor alle soorten auto’s; Personenauto’s, Bestelbussen, Sportauto’s, Tesla’s, Oldtimers en Youngtimers

Een autoverzekering dekt schade die je met je auto veroorzaakt aan anderen en eventuele schade aan je eigen auto. Je kunt hierbij kiezen tussen drie verschillende dekkingen: de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA Beperkt Casco ( ook wel ‘WA Extra’) en WA Volledig Casco (ook wel ‘Allrisk’).

Daarnaast is het goed om aanvullend een schadeverzekering voor inzittenden mee te verzekeren: Dit is niet verplicht, maar een auto-ongeluk kan veel schade veroorzaken. Denk hierbij aan lichamelijk letsel aan jezelf en je passagiers, maar ook aan de spullen die in je auto liggen.

Wij kijken samen welke dekking bij jou en je auto past.

Fietsverzekering

Even boodschappen doen of toch liever een lange fietstocht door de natuur? Waar u uw fiets ook voor gebruikt, wij zorgen dat je fiets overal goed verzekerd is.

Fietsen worden alsmaar duurder en daarmee ook een aantrekkelijker doelwit voor criminelen. Met name diefstal van elektrische fietsen groeit enorm. Er zijn zelfs georganiseerde bendes actief die busjes vol e-bikes naar Oost-Europa laten verdwijnen. Het is dus de moeite waard om je fiets tegen diefstal te verzekeren.

Scooterverzekering

Ook bieden wij verzekeringen voor je bromfiets of snorfiets waarbij je kunt kiezen uit vier basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Diefstal, Aanrijding en Diefstal en Aanrijding. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste dekking die past bij jou en je bromfiets.

Motorverzekering

Het is een heerlijk gevoel van vrijheid op je motor, quad of trike.

Helaas ben je hiermee wel kwetsbaar in het verkeer. Met onze motorverzekering ben je verzekerd tegen de belangrijkste risico’s.

Aanvullend op de standaard dekking ( WA, WA beperkt casco of WA volledig casco) kan je kiezen voor uitbreidingen waarmee je bijvoorbeeld schade aan je helm, kleding en bagage verzekerd maar ook een schadeverzekering voor opzittenden is mogelijk.

Segwayverzekering

Als een van de weinige partijen in Nederland bemiddelen wij in verzekeringen voor Segways. In Nederland dienen bepaalde Segways bij gebruik op de openbare weg verzekerd te zijn. In plaats van een kenteken ontvang je van ons een verzekeringsplaatje die jaarlijks wordt vernieuwd.

Wij hebben o.a. mogelijkheden voor;

Segway i2 & x2 SE, Ninebot by Segway E+ Segway PT, Genny, Paxster, Urban Arrow en Silence scooters.

Aanhanger verzekeren

Vraag jij je af of je je aanhanger moet verzekeren? Het is niet verplicht maar kan handig zijn wanneer het om een kostbare aanhanger gaat. Aanhangers hebben geen verzekeringsplicht en vallen onder de verzekering van het trekkende voertuig. Wanneer je met een aanhangwagen schade veroorzaakt, kunnen de kosten verhaald worden op de WA-dekking van je autoverzekering. Deze dekking geldt zolang je met de aanhangwagen rijdt.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het verzekeren van je aanhanger, paardentrailer of boottrailer.

Pechhulp

Met pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Wij bieden pechhulp voor auto’s of motoren. Zelfs met de optie voor een vervangend voertuig. Als je pech krijgt, dan staat er een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat ik ook voor je kaar sta als je je op glad ijs bevindt.

Kom in contact