Reis en recreatie - Gilissen Insurance Maastricht

Reis en recreatie

Vrije tijd is in onze hectische samenleving een kostbaar goed. Met de juiste verzekeringen geniet je ervan zonder je zorgen te hoeven maken.

Reis

Voor alle reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen kan je bij ons terecht;

Of je nou in eigen land op vakantie gaat of een wereldreis gaat maken. Ook voor een stage reisverzekering of een zakenreisverzekering met een langere verblijfsduur hebben wij mogelijkheden.

Wij bespreken samen verschillende dekkingen zoals bagage, medische kosten, wintersport.

Bootverzekering

Het verzekeren van je boot, sloep of jacht is specialistenwerk. Wij werken samen met een gerenommeerde partij op het gebied van pleziervaartuigen en letten daarbij op de details.

Niet alleen het vaartuig zelf maar ook een trailer, de inboedel en een bij- of volgboot zijn mee te verzekeren. Wij kunnen je in contact brengen met een gecertificeerde taxateur zodat wij zeker weten dat ook de juiste waarde wordt verzekerd.

Ook kunnen wij je jet ski goed verzekeren.

Caravan/Camper

Waar gaat de reis heen met je caravan of vouwwagen? Naar Zuid Europa of naar liever naar Scandinavië?  Wat het ook gaat worden, wij zorgen dat je caravan, camper, vouwwagen, aanhangwagen, stacaravan of trailer goed verzeker is tegenbijvoorbeeld diefstal of bij een overstroming.

Carnavals praalwagen

Als Maastrichts kantoor bieden wij natuurlijk ook een Praalwagenverzekering voor de wagen die je met je vrienden of carnavalsverenging hebt gebouwd.

Zowel de praalwagen als het trekkend voertuig kan voor aansprakelijkheid verzekerd worden tijdens de optocht. Daarnaast kijken wij naar de risico’s voor de passagiers en de bestuurder. Informeer gerust naar de mogelijkheden, Alaaf!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat een klein lek een boot doet zinken.

Kom in contact