Jij en je dierbaren - Gilissen Insurance Maastricht

Jij en je dierbaren

Het leven gaat helaas niet altijd over rozen. Risico’s horen bij het leven maar bepaalde risico’s kan je beter vermijden of verzekeren. Met deze verzekeringen geef  je jezelf en je naasten een bepaalde rust.

Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan zo maar zo zijn dat jij, je familielid of hond per ongeluk schade veroorzaakt aan een ander waarvoor je wettelijk gezien aansprakelijk bent.

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren ( AVP), ook wel WA verzekering genoemd, biedt hier dekking voor.

Kleine schades zoals een bal van je kind dat per ongeluk door de autoruit van de buurman wordt geschopt is een voorbeeld hiervan, maar ook een zware letselschade door een dakpan die van je woning op een voorbijganger waait is hiermee verzekerd.

Rechtsbijstand

In het dagelijks leven kunnen we zomaar te maken krijgen met een situatie waarin je juridische hulp nodig hebt; Je aannemer komt niet meer opdagen. Je wordt zonder aantoonbare reden ontslagen. Een winkel weigert je geld terug te geven. Of een verhuurder laat je in de kou staan. Wat de reden ook is, met een rechtsbijstandsverzekering sta je sterker in je recht. Wij bemiddelen in rechtsbijstandsverzekeringen van o.a. DAS en ARAG.

Je hebt daarmee de keuze uit verschillende modules waaronder;

  • Consument en Wonen: Voor conflicten over consumentenaankopen en –leveringen ( bijvoorbeeld met een keukenzaak, winkel of reisbureau) Ook conflicten binnen de familie over bijvoorbeeld erfenissen of adoptie zijn gedekt.
  • Wonen: Als je een huis huurt, koopt, gaat verkopen of verbouwen krijg je te maken met verschillende personen, bedrijven en instanties. Conflicten met bijvoorbeeld de verhuurder, makelaar, buren, hypotheekadviseur of aannemer komen helaas vaak voor.
  • Verkeer: Deze module helpt je na een autoschade of na een verkeersongeluk met de auto, fiets of als voetganger. Maar ook bij een conflict met een autodealer of schadehersteller.
  • Werk in Inkomen: Als je te maken krijgt met een conflict met je werkgever of (pensioen)uitkering dan ben je verzekerd van juridisch advies, ook als je naar de rechtbank moet.
  • Vermogen: Ingewikkelde discussies over belastingvoordelen, fiscale heffingen of beleggingsrendementen zijn vervelend. Deze dekking helpt je bij dit soort conflicten. Bijvoorbeeld met de belastingdienst, de gemeente of met een vermogensbeheerder. Ook mediation in geval van een scheiding is mee te verzekeren.

Ongevallen en overlijden

Een ongeluk waardoor je blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Je moet er niet aan denken. De gevolgen voor jezelf en je dierbaren kan enorm zijn; zowel op lichamelijk, geestelijk en financieel gebied.

Een ongevallenverzekering geeft je in die gevallen een eenmalige uitkering waarmee de financiële stress beperkt blijft. Laat je door ons informeren over de mogelijkheden en de dekkingen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat je echt veilig wilt zijn als je dekking zoekt.

Kom in contact