Exclusieve verzekeringen - Gilissen Insurance Maastricht

Exclusieve verzekeringen

Verzekeren is maatwerk en dat geldt met name voor vermogende mensen met een luxere levensstijl. Wij bieden unieke oplossingen en ondersteuning bij het verzekeren van bezittingen die bij standaard verzekeraars vaak lastig of zelf niet te verzekeren zijn.

Exclusieve auto’s

Wij staan klaar om je exclusieve auto, uitgebreide autocollectie of bijzondere oldtimer te verzekeren. Niet alle verzekeraars staan te springen om een mooie Ferrari, Aston Martin of Rolls-Royce te verzekeren maar wij wel.

Door een samenwerking met een aantal gespecialiseerde partijen hebben wij een aanbod dat zich onderscheid met een scherpe premie, een gunstige waarde regeling en in veel gevallen een vaste premie zonder premieverhoging na schade ( geen no-claim/bolus malus regeling)

Bijzondere bezittingen

Het verzekeren van kunst, sieraden, horloges en instrumenten vraagt extra aandacht. Wij bieden verzekeringen met uitgebreide en wereldwijde dekkingen, zowel op locatie als tijdens transport. Wij dragen niet alleen zorg voor de verzekering zelf maar helpen ook met het vinden van een juiste taxateur en het nemen van goede preventiemaatregelen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Boten

Het verzekeren van je boot, sloep of jacht is specialistenwerk. Wij werken samen met een gerenommeerde partij op het gebied van pleziervaartuigen en letten daarbij op de details.

Niet alleen het vaartuig zelf maar ook een trailer, de inboedel en een bij- of volgboot zijn mee te verzekeren. Wij kunnen je in contact brengen met een gecertificeerde taxateur zodat wij zeker weten dat ook de juiste waarde wordt verzekerd.

Bijzonder panden

Voor bijzondere woningen, panden en overige verblijven is het van groot belang dat de waarde juist wordt vastgesteld en dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan in geval van schade. Bij ons geen doorgeslagen standaardisatie maar een verzekering op maat waarmee je weet waar je aan toe bent.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat alleen het beste goed genoeg is.

Kom in contact