Verzekeringsadviseur Maastricht - Gilissen Insurance

Verzekeringsadvies op maat voor particulieren en bedrijven.

Persoonlijkheid, één gezicht, toegankelijkheid en oprechte aandacht vormen de basis van ons verzekeringsadvies.

Bij ons ben je verzekerd van een volledig verzekeringspakket met goede voorwaarden en een scherpe premie die past bij jouw situatie. Geen mens of onderneming is immers hetzelfde. Wij nemen je alle verzekeringszaken uit handen en zorgen ervoor dat je je zaken goed op orde hebt.

Wij vergelijken vrijwel alle grote maar ook kleinere verzekeraars en vinden ook oplossingen voor de niet standaard risico’s.

In geval van schade sta je er niet alleen voor maar krijg je onze hulp om de schade zo goed en zo snel mogelijk af te handelen.

Als kleinschalig en lokaal kantoor krijg je bij ons een unieke en persoonlijke dienstverlening en kan je met ons contact hebben op een manier die je zelf prettig vindt; persoonlijk bij jou thuis of op de zaak, bij ons op kantoor, telefonisch of via WhatsApp.

Wij denken met je mee in oplossingen, niet in problemen!

Kom in contact

Onze klanten aan het woord:

Een absolute aanrader!
” Vera heeft ons uitstekend geholpen. Ze is meteen vanaf het begin erg betrokken geweest om ons zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ze heeft ons goed geïnformeerd over de huidige risico’s en de eventuele verzekeringen die deze risico’s kunnen afdekken. Bij vragen kunnen wij snel bij haar terecht dit voor zowel onze zakelijke als privé situatie. Ze denkt altijd goed mee. Een absolute aanrader!”

K. Coenen, CoenenBranding BV

Aankoop 1e huis
De adviseur heeft ons op een prettige wijze ondersteunt bij de aankoop van ons 1e huis. Met zijn advies en adequate handelen hebben wij in vrij korte tijd snel kunnen handelen. Uiteraard zijn wij hier ontzettend blij mee en kan ik Gilissen Finance ook echt aanbevelen.

Stefan Smeets

We couldn’t have it done without him. It’s worth every cent!
Allow me to share my  positive experience, as I am currently in the process of buying a house. The advisor provided valuable guidance in support of the bidding process as well as financial planning advice and mortgage options. Additionally, he prepared all relevant documentation required to approve the mortgage and took care of the notary arrangements. He is highly knowledgeable of the local  real estate market.He truly cares about his clients. We couldn’t have it done without him. It’s worth every cent!

D.Arede

Professionele en persoonlijke service
De adviseur heeft ons uitstekend geadviseerd betreft de aankoop en hypotheek mogelijkheden van ons 2de huis. Zijn persoonlijke aanpak, professioneel advies en toewijding hebben ons enorm geholpen en veel vertrouwen gegeven tijdens het maken van belangrijke keuzes.

Michel Severijns

Gilissen Insurance heeft mij persoonlijk verrast..
” Gilissen Insurance heeft mij persoonlijk verrast met haar professionele houding en boordevolle kennis.Voor zowel privé als zakelijk ben ik met Gilissen Insurance van start gegaan. Ik heb mij goed laten informeren en ook daar liet ik mij verbazen over de werkwijze en vooral het meedenken naar de beste oplossing(gen). Het is daarom aan te bevelen om met deze fijne club aan de slag te gaan.”  

M. Bollema, AMS Authentic Medical Services

Vera heeft ons goed geïnformeerd, helder en duidelijk..
”Onlangs hebben we onze verzekeringen ondergebracht bij Gilissen Insurance. Het bleek goed om ook de verzekeringen eens opnieuw te laten beoordelen en te horen welke nieuwe risico’s er zijn waar je als bedrijf tegenaan kunt lopen en waarvoor je, je dient te verzekeren. Vera heeft ons goed geïnformeerd, helder en duidelijk advies met respect voor onze beslissing.”

Hanneke Narinx – NarinxRitzen accountancy en belastingadvies

Assistentie/ advies aankoop woning
De adviseur heeft eerste bezoek aan huis gebracht. Vervolg bezoeken bij zijn kantoor. Hij heeft ons Professioneel en behulpzaam geadviseerd en tevens ons in het gehele traject van aankoop van de woning bijgestaan. Het voelde heel veilig om met zijn inzicht het hele koop proces te doorlopen.

Hans van Nieuwkerk

Actueel

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat de kwaliteit van mijn advies historisch hoog staat

Kom in contact