Insurance - Gilissen Finance - Jouw hypotheekadviseur in Maastricht

Verzekeringsadvies op maat voor particulieren en bedrijven.

Persoonlijkheid, één gezicht, toegankelijkheid en oprechte aandacht vormen de basis van ons verzekeringsadvies.

Bij ons ben je verzekerd van een volledig verzekeringspakket met goede voorwaarden en een scherpe premie die past bij jouw situatie. Geen mens of onderneming is immers hetzelfde. Wij nemen je alle verzekeringszaken uit handen en zorgen ervoor dat je je zaken goed op orde hebt.

Wij vergelijken vrijwel alle grote maar ook kleinere verzekeraars en vinden ook oplossingen voor de niet standaard risico’s.

In geval van schade sta je er niet alleen voor maar krijg je onze hulp om de schade zo goed en zo snel mogelijk af te handelen.

Als kleinschalig en lokaal kantoor krijg je bij ons een unieke en persoonlijke dienstverlening en kan je met ons contact hebben op een manier die je zelf prettig vindt; persoonlijk bij jou thuis of op de zaak, bij ons op kantoor, telefonisch of via WhatsApp.

Wij denken met je mee in oplossingen, niet in problemen!

Kom in contact

Onze klanten aan het woord:

Een absolute aanrader!
” Vera heeft ons uitstekend geholpen. Ze is meteen vanaf het begin erg betrokken geweest om ons zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ze heeft ons goed geïnformeerd over de huidige risico’s en de eventuele verzekeringen die deze risico’s kunnen afdekken. Bij vragen kunnen wij snel bij haar terecht dit voor zowel onze zakelijke als privé situatie. Ze denkt altijd goed mee. Een absolute aanrader!”

K. Coenen, CoenenBranding BV

Gilissen Insurance heeft mij persoonlijk verrast..
” Gilissen Insurance heeft mij persoonlijk verrast met haar professionele houding en boordevolle kennis.Voor zowel privé als zakelijk ben ik met Gilissen Insurance van start gegaan. Ik heb mij goed laten informeren en ook daar liet ik mij verbazen over de werkwijze en vooral het meedenken naar de beste oplossing(gen). Het is daarom aan te bevelen om met deze fijne club aan de slag te gaan.”  

M. Bollema, AMS Authentic Medical Services

Vera heeft ons goed geïnformeerd, helder en duidelijk..
”Onlangs hebben we onze verzekeringen ondergebracht bij Gilissen Insurance. Het bleek goed om ook de verzekeringen eens opnieuw te laten beoordelen en te horen welke nieuwe risico’s er zijn waar je als bedrijf tegenaan kunt lopen en waarvoor je, je dient te verzekeren. Vera heeft ons goed geïnformeerd, helder en duidelijk advies met respect voor onze beslissing.”

Hanneke Narinx – NarinxRitzen accountancy en belastingadvies

Actueel

Waarom Gilissen Finance
Gilissen Insurance live per 01-06-2021

Na maandenlange voorbereiding is het dan zover. De vergunningen zijn rond, onze nieuwe website staat en alle administratieve zaken zijn op orde. Naast hypotheekadvies helpen wij je nu ook met...

Lees meer

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat de kwaliteit van mijn advies historisch hoog staat

Kom in contact