Hoe ziet het aankoopproces eruit? - Gilissen Finance - Jouw hypotheekadviseur in Maastricht

Hoe ziet het aankoopproces eruit?

Bij Gilissen Finance regelen wij meer dan alleen je hypotheek. We begeleiden je van maximale hypotheekberekening tot de afspraak bij de notaris. Hoe zo’n traject verloopt leggen we je simpel uit aan de hand van onderstaand stappenplan.

1.Wat kan ik maximaal lenen?
Met deze informatie kunnen jullie je gaan oriënteren op de huizenmarkt. Wij voorzien jullie frequent van een update in verband met de wijzigingen die kunnen optreden zodat jullie up-to-date blijven. Door je wensen specifiek te maken kunnen wij ons netwerk voor jou gaan inzetten. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een aankoopmakelaar.

2.De geschikte woning gevonden?
Indien er een geschikte woning is gevonden en er heeft of gaat een bezichtiging plaatsvinden neem dan contact met ons op zodat we je van informatie kunnen voorzien (waarde woning, makelaar etc).

Hoe ziet het aankoopproces eruit?

3.Hoe breng ik een goed bod uit?
Mocht deze woning voldoen aan je wensen dan is ons advies voordat je een bod gaat uitbrengen te schakelen met ons kantoor. Zo weet de makelaar en de verkopers dat jullie een betrouwbare partij zijn en weten ze goed waar ze aan toe zijn.

4.Een op maat hypotheekadvies
Mocht de woning jullie ‘gegund’ worden dan kan er binnen 48 uur op werkdagen een hypotheekadvies plaatsvinden. Aan de hand van een door ons toegezonden klantprofiel wordt er een ruwe schets gemaakt van jullie wensen en doelstellingen op financieel gebied.
Waarom binnen 48 uur? Omdat jullie dan nog ruim binnen de bedenktijd zitten mocht de uitkomst van dit hypotheekadviesgesprek niet passen bij jullie wensen en doelstellingen. De koop kan dan nog ongedaan gemaakt worden.

5.De juiste hypotheekverstrekker kiezen
Na een positief gesprek (en dat is vaak het geval) wordt de hypotheek door ons aangevraagd en start het bemiddelingstraject en starten we alle andere zaken op (taxatie, verzekeringen, bouwtechnische keuring.)

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Omdat de kwaliteit van mijn advies historisch hoog staat

Kom in contact